Gratis Aanmelden

Daten met sexy dame (52)

Sonrisa (52)

Mijn glimlach vind ik het mooiste van mijzelf maar heb niet echt het gevoel dat ik gewaardeerd wordt. Hopelijk vind ik hier iemand die mij weer een beetje speciaal kan laten voelen..

Maak contact met haar
  1. Naam: Sonrisa
  2. Leeftijd: 52 Jaar
  3. Woonplaats: Assen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Daten met sexy dame Sonrisa van 52 uit Assen, Drenthe
Karien (66)
★★★★☆
Mijn leven alleen moet nu maar eens over zijn. Vanaf nu ga ik genieten met een man erbij. Ik hou van wandelen, fietsen, reizen en dat alles ga ik nu samen met iemand doen. Met jou misschien?
Neuken met lekkere oma
Lucky4 (71)
★★★★☆
Ik ga heel eerlijk zijn. Ik wil gewoon eens lekker geneukt worden en het maakt mij niet uit door wie. Ik sta zo geil en jeb echt heel veel zin.
Afspreken met oude oma
Mienkey (68)
★★★★★
Soms hoor ik mensen denken oud grijs beetje mollig logisch dat ze alleen is, maar is dat wel echt wat mensen denken? Want ik zou wel erg graag een maatje willen in mijn leven.
Naaien met bejaarde oma
Dineke82 (41)
★★★★☆
Ben op zoek naar meer mannelijk gezelschap, nieuwe mensen leren kennen. Vrouwen, dat roddelen onderling, ik kan daar niks mee.
Sex met grijze mama
Greyshades (59)
★★★★★
Op redelijk vroege leeftijd kreeg ik al grijs haar maar toch vond ik het mij niet slecht staan. Ik ga mijzelf dan ook zeker niet verbergen en ben wie ik ben. Ik ben een vrouw die veel te bieden heeft en heb een goed gevoel voor humor.
Contact met grijze oma
ZoeteZus (65)
★★★★★
De muren komen op me af nu ook mijn jongste zoon het huis heeft verlaten. Nu heb ik mijn werk nog maar zie er echt tegen op om met pensioen te gaan en overal alleen voor te staan. Het liefst zou ik een man willen leren kennen waarmee ik een hele fijn tijd ga hebben.
Sex met sexy oma
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote Ikea kast gekocht en ik krijg hem niet in elkaar gezet. Is er iemand die mij kan helpen en die een beloning in natura accepeert van mij?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Tak afzagen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten