Gratis Aanmelden

Vrijen met mature milf (30)

Geenrubber (30)

Yep het spreekt voor zich denk ik? Ik wil gewoon seks zonder condoom... Is toch veeeel lekkerder!!! Wie durft dit aan?

Maak contact met haar
  1. Naam: Geenrubber
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Meierijstad
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Vrijen met mature milf Geenrubber van 30 uit Meierijstad, Noord-Brabant
Vlindsvlug (62)
★★★★☆
heb al een en ander meegemaakt, vandaar ook dat ik hier opzoek ben naar een nieuwe start met een lief iemand om de rest van mijn leven mee te delen. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar ik ga er gewoon voor..
Sexdating met oudere oma
Vidami (67)
★★★★★
Ik geniet regelmatig in Duitsland, daar in de mooie Eifel gebied heb ik een prachtig onderkomen opgebouwd de laatste jaren. Vooral in de winter kan je er heerlijk genieten van de natuur, de rust en zeker de ruimte.
Contact met grijze oma
Margolien (57)
★★★★★
Wil niet meer achter de geraniums zitten en hoop langs deze weg de man van mijn dromen te ontmoeten. Ik ben een ondernemende vrouw en moet veel reizen voor mijn werk. Na thuiskomst mis ik een maatje waar ik mijn verhaal bij kan doen.
Contact met oudere oma
Ikkeikke (49)
★★★★☆
Mijn man zegt altijd dat mijn borsten nog zo mooi rechtop staan. Het zal wel, maar doe er dan ook wat mee! Dat komt er dus niet van. Geen woorden maar daden zeg ik altijd maar!
Sex met rijpe dame
Anti_loop (66)
★★★★★
Het leven kan soms heel raar lopen maar om bij de pakken neer te gaan zitten is zeker niet de oplossing. Toen ik nog getrouwd was, kregen ik en mijn man een verkeersongeval. Mijn toenmalige man kwam er goed vanaf en ik zit sindsdien in een rolstoel. Helaas kwam er een scheiding en ben ik nu single. Ik zou het toch nog wel heel fijn vinden om nog mijn leven met iemand te kunnen delen.
Sex met rijpe oma
Nogsteedshot (60)
★★★★☆
Van mijn leeftijd heb ik echt geen last, ik voel me nog steeds 20 en wil gewoon heel veel seks. Nu alleen nog even een leuke man vinden die net zo veel energie heeft als ik.
Afspreken met lekkere oma
Aylin
★★★★★★★★★★
Twee muren moeten voorzien worden van een nieuw behang en ik heb geen geld om er voor te betalen, maar ik wil wel een keertje sex hebben om je werk te vergoeden.
Behang plakken (Klus van 2 uur)
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten