Gratis Aanmelden

Daten met sexy vrouw (46)

veroniekje (46)

Hey, Ik ben een wat vollere dame. Die op zoek is naar wat extra genegenheid. Er is ook zoveel aan mij om van te houden, ik begrijp best dat mijn man daar niet altijd meer aan toekomt ;).. Maar nu zonder grappen of grollen, ookal is het best leuk om een beetje zelfspot te hebben. Ik zou het nog leuker vinden om weer eens die volle aandacht te krijgen.

Maak contact met haar
  1. Naam: veroniekje
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Boxtel
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Blond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Daten met sexy vrouw veroniekje van 46 uit Boxtel, Noord-Brabant
beatit (63)
★★★★★
Vurige vrouw opzoek naar een lekkere man om mijn vuurtje te blussen
Vrijen met oudere oma
Yakine (61)
★★★★★
Ergens een kopje koffie doen, een hapje eten. Misschien zelfs een fijne wandeling dat zijn dingen die ik al fijn vind.
Vrijen met sexy oma
Yogatante (37)
★★★★★
Ik doe veel aan yoga ben daardoor erg lenig. Je kan me in veel verschillende houdingen leggen en me dan lekker nemen. Is er nog een standje dat jij wilt proberen, ik sta of lig voor je klaar..
Daten met oude mama
EmilyG (66)
★★★★★
In onze kringen is het niet heel gewoon, als je met een andere man iets leuks gaat doen. Je gaat dan vaak over de tong, maar ik kan daar absoluut niet mee zitten.
Daten met hete oma
Joyciee (57)
★★★★★
Zal ik jou eens een goede beurt geven? Zo één die je nog lang bijblijft? Als je het niet erg vindt dat ik de leiding in bed neem en dingen met je doe die je nog niet eerder hebt gedaan, moet je toch echt met me af gaan spreken. Zo'n kans krijg je niet snel meer hoor!
Dating met rijpe oma
flora (68)
★★★★★
ik ben gewoon ikke een zeer sportieve en bezige vrouw die eigenlijk nooit stil zit en veel energie heeft en geniet van het leven
Vrijen met sexy oma
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Christina
★★★★★★★★★★
Ik ben twee weken geleden geopereerd en ik kan de tuin niet doen. Mijn buren beginnen te klagen, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen in ruil voor een potje vrijen.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
Leonoor
★★★★★★★★★★
Hallo, ik heb enkele psychische problemen die het voor mij moeilijk maken om orde te houden in huis. Ik zoek daarom iemand die mij wil helpen en zich daarvoor in natura wil laten belonen.
Huis opruimen (Klus van 3 uur)
Annigje
★★★★★★★★★★
Ik zoek een handige man die goed met de hamer overweg kan en die een reparatie uit kan voeren voor mij. Ik kan helaas niet anders betalen dan in natura met mijn lijf.
Timmerklus (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten