Gratis Aanmelden

Contact met oude milf (30)

Fpussy (30)

Mannen doe geen moeite ik ben opzoek naar een vrouw!!!

Maak contact met haar
  1. Naam: Fpussy
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Steenwijkerland
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: LBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Nee
Contact met oude milf Fpussy van 30 uit Steenwijkerland, Overijssel
Silkie (59)
★★★★☆
Mijn tweede jeugd is begonnen! Ik hoop dat hij eeuwig duurt en dat ik hem samen met een schat van een man door mag brengen. Ik ben een rustige vrouw, maar vind het ook leuk om zo nu en dan nog eens uit de band te springen. Kom je met me mee doen dan?
Neuken met sexy oma
Merley (60)
★★★★★
Heel leuk dit! Maar de beste kennismaking is nog steeds bij een hapje of een drankje denk ik zo!
Dating met oudere oma
Ambear (64)
★★★★★
Het is altijd fijn om iemand te ontmoeten waar je mee op één lijn zit. Het is al even geleden dat ik zo'n persoon om mij heen had dus ik ben weer op zoek gegaan. Ik hou van mannen die weten wat ze willen en gevoel voor humor hebben.
Daten met oudere oma
Oudjewilreizen (72)
★★★★★
De zeventig heb ik aangetikt, maar nog geen mankementen. Maar veel vriendinnen haken nu af bij het woord reizen en vakantie dus ik hoop iemand te vinden die wel op reis wil.
Afspreken met lekkere oma
Annae (70)
★★★★☆
Dat jonge mensen meer uithoudingsvermogen hebben dat is een feit maar ik kan best met hen nog mee hoor. Ik hou van lekker genieten en vooral een man heerlijk pijpen. Verschillende standjes en het liefste seks op een spannende plaats. Al overtuigd of wil je eerst even komen proberen!
Afspreken met oude oma
NatteRenaat (45)
★★★★★
Als je net als ik in je thuis situatie het een en ander mist dan kan het maar zo zijn dat we naar hetzelfde opzoek zijn. Een hete man die houd van een stevige dame die verzot is op een robbertje seksen is die ik wil leren kennen.
Sexdate met mature vrouw
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Fienke
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg het in de rug en kan het onkruid in mijn tuin niet weghelan. Dat doet gewoon te veel pijn. Ik zoek dus hulp... van een man... Die ik daarna in bed kan belonen...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik bentotaal niet thuis op het gebied van computers en ik heb toch echt hulp nodig van een knappe man. Bij gebrek aan geld betaal ik graag in natura, als je dat wilt.
Windows installatie (Klus van 2 uur)
Marrigje
★★★★★★★★★☆
Wie heeft er zin om een peertje te vervangen bij mij ;-) De belonging is een heerlijke vrijpartij. P.s. mijn peertje is niet echt kapot, maar ik ben wel heel geil
Peertje vervangen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten