Gratis Aanmelden

Naaien met geile milf (32)

Feeks (32)

Heel ervaren ben ik nog niet, maar ik ben in bed een zeer dominant persoon en dat wil ik heel graag uitdragen. Dus ik zoek een man die ik mag overheersen. Liefst een slaaf met ervaring.

Maak contact met haar
  1. Naam: Feeks
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Schaarbeek
  4. Provincie: Brussel
  5. Land: België
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Bruin
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Naaien met geile milf Feeks van 32 uit Schaarbeek, Brussel
Allure (67)
★★★★☆
Mijn voorkeur gaat uit naar mannen die sterk in hun schoenen staan en weten wat ze willen. Het liefste wel alleen single mannen want ik wil niet tussen 2 mensen in staan.
Neuken met lekkere oma
KivaBlondi (65)
★★★★☆
Na de scheiding is een hoop rust in mijn leven gekomen, misschien wel een beetje te veel rust. Daarom ben ik weer op zoek naar wat leuke spanning en plezier. Met mij kun je heel veel lachen en ik kan me ook makkelijk aanpassen.
Vrijen met lekkere oma
Dafnhe (69)
★★★★★
Sinds ik ben gestopt met werken ben ik eigenlijk alleen nog maar aan het reizen en het bevalt mij nog steeds erg goed. Wat ik alleen wel jammer vind is dat je nooit geen aanspraak hebt van mensen. Natuurlijk wel mensen die je tegenkomt maar uiteindelijk kom je altijd alleen aan en ga je ook weer alleen.
Contact met hete oma
SarahTP (59)
★★★★★
Hoi, ik ben een lieve oudere vrouw. Ik ben zorgzaam, oprecht en ik ga elke dag graag gaan werken, wat ik niet onbelangrijk vindt. Ik zoek een serieuze relatie met een man van rond mijn leeftijd.
Naaien met hete oma
Nikoleta (51)
★★★★☆
De eerste helft van mijn jeugd is voorbij maar de tweede helft kan nog wel een stuk leuker worden. Althans met een gezellig maatje die leuke dingen wil doen kan dat zeker iets worden.
Afspreken met mature dame
Neverbored (63)
★★★★★
Vervelen zal ik mijzelf nooit, als mijn partner ergens geen zin in heeft dan doe ik het wel alleen. Helaas komen dit soort situaties iets te vaak voor en dus ben ik op zoek naar een maatje waar ik stiekem wat tijd mee door kan brengen. Als jij er geen probleem mee hebt dat ik een gebonden vrouw ben, laat dan snel wat van je horen.
Afspreken met rijpe oma
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Wasmachine repareren (Klus van 4 uur)
Anna-Marije
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik krijg een tafel niet de trap op. Hij moet naar de zolder, dus wie me kan helpen, mag me een keertje lekker neuken.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Gioia
★★★★★★★★★★
Mijn slaapkamer kan wel weer eens een goede schilderbeurt gebruiken, want ik ben moe van die witte muren. Wie helpt me? De beloning is in natura op dit bed...
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten