Gratis Aanmelden

Dating met oudere meid (27)

Bibbianda (27)

Als mijn relatie goed zou zijn dan was ik niet hier, wil een man leren kennen die met mij een fijne tijd wil doorbrengen. Iemand die ik kan vertrouwen en open staat om met mij eventueel verder te gaan als mijn relatie uit gaat.

Maak contact met haar
  1. Naam: Bibbianda
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Delft
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 170-175 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: MBO
  13. Piercings: Ja
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Ja
Dating met oudere meid Bibbianda van 27 uit Delft, Zuid-Holland
Fennalina (64)
★★★★☆
Mijn huwelijk is eigenlijk al lang voorbij maar ben nog steeds officieel getrouwd. Mijn man zit namelijk in een verzorgingstehuis maar hij herkent mij al lang niet meer. Toch bezoek ik hem nog iedere week. Hoe dan ook, ik wil niet alleen blijven en hoop daarom weer een nieuwe liefde te vinden hier. Als je vragen hebt, moet je ze maar gewoon stellen hoor. Ik ben een open en eerlijk persoon.
Daten met bejaarde oma
VersierBabe (46)
★★★★★
Waar ik naar uitkijk zijn ondeugende nachten met een hete man die graag langskomt om met mij een wild feestje te vieren. Weet zeker dat we het met elkaar naar ons zin gaan hebben en we tot diep in de nacht doorgaan.
Naaien met rijpe vrouw
Yogatante (37)
★★★★☆
Ik doe veel aan yoga ben daardoor erg lenig. Je kan me in veel verschillende houdingen leggen en me dan lekker nemen. Is er nog een standje dat jij wilt proberen, ik sta of lig voor je klaar..
Daten met oude mama
Mienkey (68)
★★★★☆
Soms hoor ik mensen denken oud grijs beetje mollig logisch dat ze alleen is, maar is dat wel echt wat mensen denken? Want ik zou wel erg graag een maatje willen in mijn leven.
Naaien met bejaarde oma
KyarahSnaler (66)
★★★★★
De kinderen zijn de deur uit, mijn jongste zoon is eindelijk op eigen benen gaan staan. Wel onder druk van mij, want op je 40e nog bij je moeder wonen is geen gezonde situatie. Het is tijd om voor mijzelf te kiezen, tijd om nog op zoek te gaan naar een lieve man die samen met mij ervoor wilt gaan.
Vrijen met grijze oma
Boergonda (62)
★★★★★
Het berichtje wat je me gaat sturen omdat je nader kennis met me wil maken zie ik maar wat graag tegemoet. Ik hoop dat jij die bourgondische man bent die van het leven geniet.
Naaien met lekkere oma
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
Willemina
★★★★★★★★★★
Mijn goot zit nog steeds vol met bladeren en het regenwater stroomt soms over de rand, dus ik zoek iemand die dat wil oplossen voor mij en een betaling in natura accepteert...
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten