Gratis Aanmelden

Dating met sexy mama (41)

Selvie (41)

Wat ik zoek is een leuke man om samen leuke dingen mee doen en dat kan echt van alles zijn. Ik weet waar ik van hou maar wie weet kan jij mij ook overhalen met andere dingen die ik nog niet heb gedaan en ontdek ik nog meer leuke dingen om te doen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Selvie
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Etten-Leur
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Bruin
  11. Haarkleur: Donkerblond
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Dating met sexy mama Selvie van 41 uit Etten-Leur, Noord-Brabant
50shadesofgrey (65)
★★★★★
Als ik ergens voor ga wil ik het maximale eruit halen, mijn man echter is tevreden met heel veel minder, voor mij aanleiding om op zoek te gaan! Ben jij ook zo een strever?
Daten met geile oma
Lyva (42)
★★★★★
Heb al behoorlijk wat overwonnen in mijn leven en mijn rugzakje is dan ook al aardig vol. Maar toch denk ik misschien moet ik nog een poging wagen.
Vrijen met oudere mama
Susli (67)
★★★★★
Ik ben een rustige vrouw, die al weer een tijd alleen is. Ik kan genieten van een goed boek of van een puzzel van meer dan 1000 stukjes. Dan word ik helemaal zen.
Daten met oude oma
Leeni (55)
★★★★☆
Dit heerlijke huisvrouwtje verveelt zich soms een beetje, ik zit op het moment thuis zonder werk en mijn vent is constant van huis. Ik ben ook niet gevoelloos natuurlijk en heb wel zin in iets lekkers en het liefst nu direct!
Naaien met oude oma
beatit (63)
★★★★★
Vurige vrouw opzoek naar een lekkere man om mijn vuurtje te blussen
Vrijen met oudere oma
Hajjarr (57)
★★★★★
Ben best onzeker geworden na mijn scheiding, misschien wel omdat mijn man een jongere vriendin heeft gevonden en mij daarom verlaten heeft. Dus ik zou het erg fijn vinden om weer wat meer zekerder te worden in mijn leven.
Sexdating met sexy oma
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Alyssa
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een appartment in Friesland. Maar dat is moeilijk! Want ik heb 150.000 max! Wie me helpt zal ik op deze manier vergoeden, zoals op mijn foto ;)
Woonruimte gezocht (Klus van 3 uur)
Annemijn
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een tegellegger voor een oppervlakte van 11m2. Tegels zijn al besteld en worden geleverd. Mijn vergoeding doe ik in natura. Een uur seks met condoom.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten