Gratis Aanmelden

Naaien met geile meid (26)

Greezella (26)

In het begin van de relatie ging alles als vanzelf maar de laatste tijd ben ik echt niet meer te spreken over het gedrag van mijn vriend. Ben op zoek naar een man die hem kan vervangen!

Maak contact met haar
  1. Naam: Greezella
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats: Vlaardingen
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Atletisch
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Rood
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Lat Relatie
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Naaien met geile meid Greezella van 26 uit Vlaardingen, Zuid-Holland
Neverbored (63)
★★★★★
Vervelen zal ik mijzelf nooit, als mijn partner ergens geen zin in heeft dan doe ik het wel alleen. Helaas komen dit soort situaties iets te vaak voor en dus ben ik op zoek naar een maatje waar ik stiekem wat tijd mee door kan brengen. Als jij er geen probleem mee hebt dat ik een gebonden vrouw ben, laat dan snel wat van je horen.
Afspreken met rijpe oma
Yainoraa (70)
★★★★★
Weet niet of iemand op mij zit te wachten maar anders om doe ik dat wel. Ik zou mijn tijd wel weer eens lekker nuttig willen maken. En misschien is dat nuttig maken wel met jou!
Dating met hete oma
Yogatante (37)
★★★★★
Ik doe veel aan yoga ben daardoor erg lenig. Je kan me in veel verschillende houdingen leggen en me dan lekker nemen. Is er nog een standje dat jij wilt proberen, ik sta of lig voor je klaar..
Daten met oude mama
Kanja (50)
★★★★★
Lekker in de natuur en dan dagdromend over wat de toekomst zou brengen. Uren kan ik dat soms wel doen. Maar ik kom altijd op het zelfde uit, iemand die mijn leven leuker zou maken.
Neuken met hete dame
Yannetje (43)
★★★★★
Weet jij hoe je een vrouw moet plezieren en verwennen met meer dan alleen een heftige beurt, hier ben ik dan.
Sexdate met sexy mama
flora (68)
★★★★★
ik ben gewoon ikke een zeer sportieve en bezige vrouw die eigenlijk nooit stil zit en veel energie heeft en geniet van het leven
Vrijen met sexy oma
Annefloor
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn garage een keer flink opruimen, maar er staan wat zware objecten in. Dus ik zoek een sterke kerel die een vergoeding in natura accepteert van mij persoonlijk..
Garage opruimen (Klus van half uur)
Sarah
★★★★★★★★★★
Goedendag, ik ben op zoek naar een handige Harry die enkele reparaties uit kan voeren in mijn woning. Mijn AOW is echter te laag om met geld te kunnen betalen. Dan maar in natura.
Reparatie (Klus van 3 uur)
Romee
★★★★★★★★★★
Er zit iets vast in mijn wasmachine waardoor die niet meer op wil starten. Ik snap er niets van. Iemand die dat dan fixen in ruil voor een kwartiertje met mijn blote borsten?
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten