Gratis Aanmelden

Daten met rijpe mama (37)

Dinkywinky (37)

Ik val op mannen met gevoel voor humor, mannen die niet alleen denken aan zichzelf in bed, mannen die man zijn.

Maak contact met haar
  1. Naam: Dinkywinky
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Maasgouw
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 160-165 cm
  9. Postuur: Mollig
  10. Oogkleur: Groen
  11. Haarkleur: Gekleurd
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Ja
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Ja
  18. Slikken: Ja
Daten met rijpe mama Dinkywinky van 37 uit Maasgouw, Limburg
Omaatjelief (74)
★★★★☆
Lieve, oudere man gezocht om er nog wat moois van te maken. Ik voel me alleen nu ik ouder word en dat vind ik niet leuk. Ik wil leuke dingen samen doen met een lieve man, die mij nog als een prinses kan zien.
Vrijen met bejaarde oma
Boergonda (62)
★★★★☆
Het berichtje wat je me gaat sturen omdat je nader kennis met me wil maken zie ik maar wat graag tegemoet. Ik hoop dat jij die bourgondische man bent die van het leven geniet.
Naaien met lekkere oma
Reislustigtypetje (67)
★★★★★
Als het zou kunnen dan zou ik altijd op reis zijn, maar helaas.. De verplichtingen roepen ook zo af en toe. En dat is goed, maar soms wel zo jammer.
Sexdate met hete oma
Thirsa (67)
★★★★☆
Een jongere man lijkt me wel wat. Niet voor een kopje koffie drinken natuurlijk. Al kun je die ook krijgen hoor, na gedane arbeid. Lijkt het jou ook wat met een wat oudere vrouw? Ik ben goed hoor!
Sex met geile oma
Nouis (52)
★★★★★
Ik word al grijs maar ik schaam mij er niet voor het scheelt heel wat ritjes naar de kapper.
Daten met bejaarde dame
Zwannique (64)
★★★★★
Ik heb bij mijn profiel wel single staan, maar het zit iets anders in elkaar. Mijn man is dement en is al jaren opgenomen in een verpleeghuis. Het is zelfs al zo ver met hem dat hij mij en de kinderen niet meer herkent. Iedere week bezoek ik hem, het is een zware beproeving om je eigen man zo te zien af te takelen. Een huwelijksleven heb ik niet meer, wat ik zoek is een man die het wel kan accepteren dat ik op papier nog getrouwd ben. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om te gaan scheiden, dat voelt voor mij als een dolk in de rug voor mijn manw
Vrijen met mature oma
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Zwembad opzetten (Klus van 2 uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Webcam installeren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten